Juuri Partners hakee vahvistusta tiimiinsä

10.4.2018

Haemme Associatea vahvistukseksi tiimiimme

Tiimin jäsenenä osallistut uusien kohdeyhtiöiden analysointiin, yritysjärjestelyiden toteuttamiseen sekä kohdeyhtiöiden kehittämiseen, seurantaan ja raportointiin. Työssäsi tutustut monipuolisesti erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja yrittäjätarinoihin. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Juuritiimissä toimiminen tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden vastuun kasvattamiseen taitojen kehittyessä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää kielitaitoa, analyyttisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja tehokas, ja olet kiinnostunut talouselämän tapahtumista laaja-alaisesti. Sinulla on kokemusta yritysten, toimialojen ja markkinoiden analysoimisesta. Edellytämme muutaman vuoden työkokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä tehtävistä tai investointipankkitoiminnosta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveella sekä CV osoitteeseen anita.ojala@juuripartners.fi 4.5.2018 mennessä.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen omistaminen, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Lisätietoja: www.juuripartners.fi

Esa Kuokka Oy uuteen omistukseen – perheyhtiölle jatkaja yhtiön sisältä

Tiedote 20.3.2018

Esa Kuokka Oy:n omistus siirtyy Jani Närhelle ja Juuri Partners Oy:lle. Juuri Partnersin tarjoaman ratkaisun myötä perheyritykselle löytyi jatkaja lähes perhepiiristä, yrityksen johdossa pitkään työskennelleestä uudesta yrittäjästä.

Esa Kuokka Oy on lämpötilahallittuihin kuljetuksiin erikoistunut valtakunnallinen logistiikkayhtiö, joka on rakentanut elintarvikelogistiikkaan korkeaan laatuun ja teknologiaan perustuvia palvelukonsepteja. Yhtiö toimii myös DB Schenkerin jakelupartnerina Suomessa.

”Esa Kuokka Oy on erinomainen esimerkki arvojensa mukaan elävästä ja ajassa kiinni olevasta vastuullisesta perheyrityksestä. On hienoa, että voimme mahdollistaa toiminnalle vakaan jatkon tilanteessa, jossa jatkajaa ei löydy perheen sisältä”, sanoo partneri Tapani Varjas Juuri Partners Oy:stä.
”Rahoituksen lisäksi Juuri Partners verkostoineen tuo arvokasta strategista näkemystä ja resursseja liiketoimintamme kehittämiseen”, Esa Kuokka Oy:n toimitusjohtaja Jani Närhi toteaa.

Digitaalisuus, vastuullisuus ja asiakaskokemus keskiössä

Suomalaisille elintarviketoimijoille kokonaisvaltaista lämpötilahallittua logistiikkapalvelua tuottavan Esa Kuokka Oy:n asiakaskunta ulottuu aina kaupan suurista keskusliikkeistä HoReCa-alan pienimpiin toimijoihin. Digitaalisuus, ympäristöarvot ja asiakaskokemus ovat keskeisissä rooleissa toiminnan kehittämisessä.

”Meille on tärkeää, että voimme vastata kaiken kokoisten toimijoiden palvelutarpeisiin, ja tarjota esimerkiksi pienille tuottaja-asiakkaille valtakunnallisen ja kustannustehokkaan jakeluverkoston”, Jani Närhi linjaa.
”Lämpötilahallitut kuljetukset ovat osaamista vaativa taitolaji. Digitaalisen tilaus-toimitusketjun avulla pystytään tuottamaan läpinäkyvää ja reaaliaikaista tietoa kuljetuksen laatu- ja kustannusparametreistä, ja optimoimaan esimerkiksi reititys mahdollisimman tarkasti. Jatkossa tiedolla johtaminen korostuu entistä enemmän.”

Ympäristöarvoihin vahvasti sitoutuneella yhtiöllä on ISO 14001 -ympäristöjärjestelmäsertifikaatti, ja vastuullisuuden strateginen merkitys kasvaa yhtiön toiminnassa edelleen. Yhtiön ajokaluston keskimääräinen euro-päästöluokka on Euro 5.5 toimialan keskimääräisen euro-päästöluokan ollessa Euro 3.6. Päästöjä pyritään minimoimaan myös muun muassa tarkalla reittisuunnittelulla ja ajoseurannalla.

 

Lisätietoja:

Jani Närhi, toimitusjohtaja, Esa Kuokka Oy, puh. 041 546 0088, jani.narhi@esakuokka.fi

Tapani Varjas, partner, Juuri Partners Oy, puh. 040 555 5758, tapani.varjas@juuripartners.fi


Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Rahastoa hallinnoi Juuri Partners Oy. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.


Esa Kuokka Oy on lämpötilahallittuihin kuljetuksiin erikoistunut valtakunnallinen logistiikkayhtiö, joka on rakentanut elintarvikelogistiikkaan korkeaan laatuun ja teknologiaan perustuvia palvelukonsepteja. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 22 miljoonaa euroa. Vantaalla toimiva yritys on perustettu vuonna 1993.

Finelcomp Oy vaihtaa omistajaa – uusi yrittäjä Suomeen Juuri Partnersin rahoituksella

Tiedote 28.2.2018

Finelcomp Oy vaihtaa omistajaa, kun toimitusjohtaja Esa Kivi ja Juuri Partners Oy ostavat yhtiön sen nykyiseltä omistajalta Sievi Capital Oyj:ltä. ”Tämä on ainutlaatuinen tapa siirtyä yrittäjäksi ja saada strategista tukea toiminnan kehittämiseen”, Esa Kivi sanoo.

Sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointiratkaisuja tarjoava Finelcomp Oy on Suomen markkinajohtaja alallaan noin 50 % markkinaosuudella. Lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista ohutlevytuotteiden sopimusvalmistusta.

"Juuri Partnersin rahoitus on kaltaiselleni toimijalle ainutlaatuinen vaihtoehto. Siirryn Finelcompin enemmistöomistajaksi ja saan samalla strategista tukea toiminnan kehittämiseen. Jaamme yhteisen vision toiminnan kasvattamisesta", Esa Kivi kertoo.
"Kaupan myötä Suomeen saadaan uusi merkittävä yrittäjä. Lähdemme yhdessä kehittämään yhtiötä ja hakemaan kasvua erityisesti viennistä – myös Pohjoismaiden ulkopuolelta", sanoo partneri Markus Einiö Juuri Partners Oy:stä.

Modulaarisuudesta ainutlaatuista kilpailuetua

Finelcompin sähkökeskuksia käytetään laajasti niin pienrakentamisessa, teollisuudessa kuin julkisella sektorillakin. Kaikki automaatioon ja robotiikkaan vahvasti panostavan yhtiön tuotanto tapahtuu Outokummussa, jossa yhtiö on merkittävä työllistäjä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 16,1 miljoonaa euroa.

Finelcomp on yksi harvoista modulaarisia sähkökeskusten mekaniikkaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Asiakas voi räätälöidä innovatiivisista osista juuri tarvitsemansa järjestelmän, oli kysymys sitten toimistotalosta tai datakeskuksesta. Samalla tuotanto on hiottu huippuunsa lean-periaatteiden mukaisesti.

"Sähkökeskuksiin ja erityisesti pienjännitetuotteisiin keskittyminen mahdollistaa tehokkaat tuotantoprosessit ja sitä myötä kustannustehokkaan tuoteportfolion", Esa Kivi luonnehtii.

 

Lisätietoja:

Esa Kivi, toimitusjohtaja, Finelcomp Oy, puh. 0400 719 980, esa.kivi@finelcomp.fi

Markus Einiö, partner, Juuri Partners Oy, puh. 050 594 6363, markus.einio@juuripartners.fi

 

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Rahastoa hallinnoi Juuri Partners Oy. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Finelcomp Oy on Suomen johtava sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointiratkaisujen valmistaja. Sähkökeskusmekaniikan lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta.  Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 16,1 miljoonaa euroa. Outokummussa toimiva yritys on perustettu vuonna 1988.

David Sports Oy siirtyy Puuha Groupin omistukseen

Tiedote 13.2.2018

Puuha Group Oy on ostanut David Sports Oy:n. Puuha Group Oy on vahva toimija leikki- ja liikuntapaikkojen suunnittelussa, toteutuksessa sekä niissä käytettävien laitteiden ja pihakalusteiden valmistuksessa. Yritysoston myötä Puuha Group Oy laajentaa liiketoimintaansa korkealuokkaisten liikuntapaikkojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä laadukkaiden ulkoliikuntavälineiden tuotekehitykseen ja valmistukseen.

David Sportsin tuotteet koostuvat ulkokäyttöön tarkoitetuista kuntoilulaitteista. Tuotteet ovat 100 % kotimaisia, korkealaatuisia sekä erittäin kestäviä. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on laitteiston soveltuvuus todella laajalle käyttäjäkunnalle, tämä on mahdollista säädettävän kuormituksen ansiosta. Laitteita on myös testattu talviolosuhteissa 3 vuoden ajan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa erinomaisin tuloksin. 

”Harjoituslaitteilla tehdään kuntosalityyppisiä perusharjoitteita. Laitteet ovat biomekaanisesti oikein toteutettuja optimaalisen harjoitusvasteen aikaansaamiseksi. Patentoitu kuormituksen säätömekanismi on ainutlaatuinen ulkoliikuntavälineissä”, sanoo David Sportsin toinen perustaja ja osakkaaksi jäävä Jari Rännälä. ”Kyseinen tuoteinnovaatio palkittiinkin vuoden 2015 kotimaisena liikuntatuotteena kilpailussa, jonka aiempia voittajia ovat mm. Polar Loop ja Suunto Ambit HR gps-kello”, Rännälä jatkaa
”Tulevaisuuden päämäärämme on edistää kaikenikäisten ihmisten päivittäistä fyysistä aktiviteettia turvallisen leikkimisen ja motivoivan liikunnan avulla. David Sportsin ulkoliikuntaan tarkoitetut kuntoilulaitteet täydentävätkin erinomaisesti Puuha Groupin nykyistä tuotevalikoimaa. Kyseinen tuotesarja mahdollistaa jokamiehen ja -naisen - jopa nuorten - tehokkaan ja turvallisen kuntoharjoittelun. Tällaiselle laitteistolle on selkeä tarve mm. kuntien ja kaupunkien ulkoliikuntapaikoilla ja tähän tarpeeseen pystymme nyt vastaamaan. Kun visioimme tulevaisuutta, niin lähtökohtaisesti jokainen paikka voi olla leikki- tai liikuntapaikka”, toteaa Puuha Group Oy:n toimitusjohtaja Kaj Wasastjerna.

David Sports -ulkoliikuntavälinesarjan myötä Puuha Group vahvistaa liikunnallisten tuotteidensa valikoimaa ja näkyvyyttä markkinoilla. ”Davidin Sportsin tuotekokonaisuus soveltuu erinomaisesti myös vientituotteeksi, jolla on realistiset mahdollisuudet menestyä kansainvälisesti. Haluamme olla edelläkävijä sekä suunnannäyttäjä globaalisti kasvavilla markkinoilla. Innovatiivisten tuoteominaisuuksien hyödyntämisen myötä uskomme vahvaan kasvuun myös Suomen ulkopuolella”, toteaa Wasastjerna.

Lisätietoja: Kaj Wasastjerna, toimitusjohtaja Puuha Group Oy, p. 050 595 6039, kaj.wasastjerna@puuha.com

Puuha Group Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi laadukkaita leikki- ja liikuntavälineitä sekä pihakalusteita. Puuha Groupin päämäärä on edistää kaikenikäisten ihmisten jokapäiväistä leikkimistä ja liikkumista. Yritys on noussut muutamassa vuodessa merkittäväksi leikki- ja liikuntapaikkojen toimittajaksi. David Sportsin ulkokäyttöön suunnitellut kuntoilulaitteet ovat uusin lisä Puuha Groupin tuotevalikoimassa. Yrityksen toimistot sijaitsevat Turussa ja Espoossa, tuotantotilat Turussa ja Halikossa. Lue lisätietoja yrityksestä www.puuha.com.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Rahasto tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen omistaminen sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Juuri Rahasto I Ky on ollut mukana tukemassa Puuha Groupin kasvu vuodesta 2016 lähtien. Lisätietoja www.juuripartners.fi.

Juuri Partners Oy perustaa neuvonantajaverkoston

Tiedote 19.12.2017

Juuri Rahasto I Ky:n hallinnointiyhtiö Juuri Partners Oy on perustanut neuvonantajaverkoston, jonka jäseniksi on nimitetty Pertti Karjalainen, Jussi Lystimäki ja Jali Prihti.

Neuvonantajaverkosto tukee asiantuntemuksellaan, erikoisosaamisellaan ja verkostoillaan Juuri Partnersin yritysportfolion laajentamista sekä Juuren portfolioon jo kuuluvia yhtiöitä. Verkostoa muodostettaessa vaa’assa painoivat erityisesti yrittäjyys, vahva paikallinen läsnäolo sekä tiettyjen alojen erityisosaaminen.

– Neuvonantajaverkoston voima kumpuaa sen henkilöjäsenistä. Pertin, Jussin ja Jalin taustat, osaaminen ja verkostot tukevat erinomaisesti niin omaa toimintaamme kuin Juuren kohdeyhtiöiden kehitystyötäkin, sanoo Juuri Partnersin toimitusjohtaja Samuli Sipilä.
– Se, että Juuri tarjoaa monipuolisen kasvurahoituksen lisäksi syväluotaavaa neuvontaa, laajaa kokemusta ja ”vertaistukea” yrittäjilleen, on näkemyksemme mukaan omiaan tukemaan kyvykkäiden yrittäjien hakeutumista Juuren yhteistyökumppaneiksi.

Neuvonantajaverkoston jäsenet

Pertti Karjalainen on hoivayritys Attendon suurin omistaja ja Suomen toimintojen toimitusjohtaja. Karjalaisella on takanaan noin 20-vuotinen yrittäjätausta, minä aikana hän on rakentanut start-up yrityksestä satoja miljoonia vaihtavan kasvuyrityksen ja vienyt läpi useita kymmeniä yrityskauppoja, merkittävän fuusion sekä lopulta listaamisen Tukholman pörssiin. Karjalainen on toiminut aikaisemmin myös Juuri Partnersin hallituksessa kahden vuoden ajan.

Jussi Lystimäki on pitkän linjan yrittäjä ja perustanut mm. tori.fi-palvelun. Nykyisin Lystimäki vastaa norjalaisen mediayhtiö Schibstedin uusiin teknologioihin (mm. robotiikka, koneoppiminen, uudet markkinapaikkakonseptit) tehtävistä investoinneista. Hänen toiminta-alueensa kattaa kaikki Schibsted-konsernin markkina-alueet maailmassa.

Jali Prihti on toisen polven yrittäjä ja satakuntalaisen, leikkuupuimureita ja metsäkoneita valmistavan Sampo-Rosenlew Oy:n omistaja. Prihti tuo verkostoon kokemuksensa erityisesti menestyksekkäästä perheyhtiön sukupolvenvaihdoksesta sekä yrityksen liiketoiminnan rakentamisesta kansainvälisille markkinoille.Prihtillä on myös omistuksia ja hallitusjäsenyyksiä useassa suomalaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä. 

– On hienoa saada kokeneita pitkän linjan yrittäjiä sekä alansa parhaita osaajia mukaan Juuren verkostoon. Pertin, Jussin ja Jalin kaltaisten henkilöiden palava halu kotimaisten pk-yritysten kehittämiseen välittyy, ja innoittaa varmasti Juuren tiimiä sekä kohdeyrityksiä, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen.

 

Lisätietoja:  Samuli Sipilä, toimitusjohtaja Juuri Partners Oy, p. 040 771 1764, samuli.sipila@juuripartners.fi

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

 

Oy Makrobios Ab osaksi Vitality and Oy:tä

Tiedote 31.10.2017

Kotimainen Vitality and Oy kasvattaa liiketoimintaansa hankkimalla jo yli 30 vuotta toimineen hyvinvointitukku Oy Makrobios Ab:n koko osakekannan. Yhtiö kokoaa yhteen luontaistuote- ja luomutuotetoimijoita, joiden yhteisenä tavoitteena on edistää kuluttajien luonnollista hyvinvointia.

Toimivan johdon, avainhenkilöiden ja suomalaisen pääomasijoittajan Juuri Partnersin yhdessä omistama Vitality and Oy kokoaa yhteen vastuullisesti toimivia ja luonnollista hyvinvointia edistäviä luontaistuote- ja luomutuotetoimijoita. Yhtiö kasvattaa liiketoimintaansa hankkimalla Oy Makrobios Ab:n koko osakekannan. Oy Makrobios Ab, samoin kuin Vitality and Oy:n omistama Oy Valioravinto Ab, jatkavat toimintaansa itsenäisinä yrityksinä. Kummankin konserniin kuuluvan yhtiön nykyinen johto sekä niiden myyntikanavavalikoima jatkavat nykyisellään. Konsernitasolla yhtiöt hyötyvät tukitoimintojen synergiaeduista sekä liiketoiminnan kehitystyöstä, jossa on mukana muun muassa konsernin vähemmistöomistaja Juuri Parners. 

Suomalainen hyvinvointitukku Makrobios on yli 30 vuoden ajan tuonut muiden ruokakulttuurien helmiä mm. patoihin, lautasille, laseihin ja retkieväisiin. Valikoima kattaa laadukkaiden elintarvikkeiden lisäksi muitakin vastuullisen arjen tuotteita. Makrobios maahantuo tunnettujen tuotemerkkien luomutuotteita kuten Le Pain des Fleursin gluteenittomia luomunäkkileipiä, Pukka-luomuteetä, Clearspringin luomuelintarvikkeita sekä Ecoverin luonnollisia pesuaineita. Makrobioksen liikevaihto kesäkuussa päättyneellä tilikaudella oli hieman yli 5 miljoonaa euroa.

”Perustaessani Makrobioksen vuonna 1984, taustalla oli suuri kiinnostukseni luontoa sekä ruoan terveysvaikutuksia kohtaan. Kuten Makrobioksellakin, Vitality and Oy:n toiminta lähtee luonnollisen hyvinvoinnin edistämisestä korkeatasoisten tuotteiden kautta. Uskon vahvasti, että Makrobios osana Vitality and Oy:tä pystyy vastaamaan entistä paremmin kuluttajien tarpeisiin sekä edistämään heidän hyvinvointiaan luonnollisesti ja vastuullisesti”, toteaa Makrobioksen perustaja Henrik Nyberg, joka jatkaa Vitality and Oy:n tuotekehityksessä neuvonantajan roolissa.
”Ihmisten kiinnostus ravinnon terveysvaikutuksia kohtaan kasvaa, ja samalla yhä useampi haluaa varmistua ravintonsa luonnollisesta ja vastuullisesta alkuperästä. Näihin muuttuviin kuluttajatarpeisiin vastataksemme pyrimme luomaan kokonaisuuden, jossa yhtiöt toimivat yrittäjämäisesti ja itsenäisesti kuluttajien luonnollisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Huomioon ottaen Makrobioksen toimintaperiaatteet ja pitkät perinteet alalta, olen vakuuttunut, ettei yhtiö voisi paremmin sopia konseptiimme”, iloitsee Vitality and Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Juuri Partnersin osakas Markus Einiö.
”Vitality and Oy:llä on äärimmäisen mielenkiintoinen tehtävä vastata muuttuvaan kuluttajakysyntään ja uskon Makrobioksen hyötyvän saamastaan tuesta. Olenkin erittäin innostunut mahdollisuudesta päästä osaksi tätä kokonaisuutta ja kehittää Makrobiosta uusien yhteistyökumppanien kanssa”, sanoo Makrobioksen toimitusjohtajana jatkava Perttu Dietrich.

 

Lisätietoja:

Perttu Dietrich, Oy Makrobios Ab, puh. 040 351 7035

Markus Einiö, Vitality and Oy, puh. 050 594 6363

Kim Pomoell, Oy Valioravinto Ab, puh. 0400 855 013

 

Makrobios on jo vuonna 1984 toimintansa aloittanut tammisaarelainen yritys, joka perustettiin edistämään luomutuotteiden käyttöä ja myyntiä Suomessa. Yritys yksi Suomen johtavista luomu- ja luontaisten hyvinvointituotteiden maahantuonti- ja tukkualan toimijoista Suomessa. Makrobioksen valikoimassa on noin 1000 tuotetta noin sadalta brändiltä. Luomu- ja luontaisten hyvinvointituotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös funktionaalisia elintarvikkeita ja muita tuotteita. Kesäkuussa loppuneen tilikauden liikevaihto oli hieman yli 5 miljoonaa euroa.

Vitality and Oy edistää kuluttajien luonnollista hyvinvointia kokoamalla yhteen vastuullisia luontaistuote- ja luomutuotealalla toimivia yhtiöitä, jotka toimivat itsenäisesti ja yrittäjämäisesti. Vitality and Oy:n liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Rahasto tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Topi Paananen Juuri Partnersin hallituksen jäseneksi

Tiedote 24.8.2017

Juuri Rahasto I Ky:n hallinnointiyhtiö Juuri Partners Oy on nimittänyt 17.8.2017 yhtiökokouksessaan yrittäjä ja toimitusjohtaja Topi Paanasen hallituksen jäseneksi.

Topi Paananen on viimeiset 12 vuotta toiminut betonirakentamiseen erikoistuneessa Peikko Group Oy:ssä, toimien pääosan tästä ajasta toimitusjohtajana sekä pääomistajana. Ennen Peikko Groupia Topi Paananen on työskennellyt mm. Foxconnilla, Eimolla ja Akzo Nobelilla.

Paananen on kehittänyt ja kansainvälistänyt Peikko Groupia ennakkoluulottomasti ja omistajana kasvattanut merkittävästi yhtiön liikevaihtoa ja omistaja-arvoa.”Juuren strategia on vahvasti yrittäjälähtöinen, toiminta- ja rahoitusmalli yrittäjiä ja yritysten kasvua tukevaa. Topi Paanasen pitkä, menestyksekäs yrittäjätausta tuo tervetulleen lisän Juuri Partnersin hallitukseen” toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen.

”Otan kutsun Juuri Partnersin hallituksen jäseneksi nöyrästi vastaan. Toivon ja luotan, että osaamisellani ja kokemuksellani on merkitystä kun rahaston hallitus arvioi sekä olemassaolevia että potentiaalisia uusia sijoituksia. Tarve Juuren tyyppiselle rahastolle on selkeästi olemassa, ja on hienoa päästä seuraamaan erilaisia yrityksiä oman yritykseni liiketoiminnan ulkopuolelta. ”. kertoo Topi Paananen.

 

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Hydrauliikkaratkaisuja globaaleille laitevalmistajille innovoiva Hydroline haastaa toimialansa jätit Juuri Partnersin sijoituksen siivittämänä

Tiedote 9.6.2017

Huipputason hydrauliikkaratkaisuja globaaleille kone- ja laitevalmistajille toimittava siilinjärveläinen perheyhtiö Hydroline Oy hakee vahvaa kasvua ulkomailta Juuri Partners Oy:n miljoonasijoituksen siivittämänä. Alansa Suomen markkinajohtajan tavoitteena on tehdä maailman parasta piensarjatuotantoa laitevalmistajien vaativiin tarpeisiin.

Siilinjärvellä innovoidaan ja valmistetaan hydrauliikkaratkaisuja globaaleille teollisuusjäteille, joihin lukeutuvat muun muassa Agco, Bronto Skylift, Cargotec, John Deere, Normet ja Sandvik. Hydrauliikkasylintereihin erikoistuneen Hydroline Oy:n tuotteet ovat erittäin vaativalle asiakaskunnalle räätälöityä, liikkuvassa kalustossa käytettävää huipputeknologiaa. Juuri Partnersin tuore sijoitus yhtiöön on merkittävä osa kokonaisuudessaan noin 20 miljoonan euron rahoitusjärjestelyä. Toimialalla kokoluokassaan huomattava sijoitus mahdollistaa sekä kansainvälisen kasvun että alan vallitsevan kilpailuaseman haastamisen.

”Tarvitsemme lisäkapasiteettia, koska markkinalla pyyhkii todella hyvin. Juuri Partnersin sijoituksen avulla investoimme olemassa oleviin tuotantolaitoksiimme ja meillä on valmiudet osallistua markkinoiden konsolidaatioon. Kapasiteetin kasvattamisella tulee olemaan myös myönteinen työllistämisvaikutus”, kertoo Hydrolinen toimitusjohtaja Mikko Laakkonen.

Kolmannen polven perheyhtiö työllistää tällä hetkellä noin 250 työntekijää. Puolaan vuonna 2014 perustetulla tehtaalla työntekijöitä on parikymmentä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 36 MEur, ja kuluvalle vuodelle ennakoidaan jopa noin 20 prosentin kasvua. Liikevaihdosta menee välillisesti vientiin peräti noin 95 prosenttia.

Perhe jatkaa enemmistöomistajana

Hydroline Oy on Juuri Partnersin ensimmäinen teollisen tuotannon sijoitus. Samalla se nostaa Juuren uuteen kokoluokkaan.

”Tässäkin sijoituksessa korostuu Juuri Partnersin toimintamalli portfolioyhtiöidensä vähemmistöomistajana ja yrittäjien strategisena kumppanina. Hydrolinelle oli erittäin tärkeää, että perheellä säilyy enemmistöomistus yhtiöstä kaupan jälkeenkin”, sanoo Juuri Partnersin Anita Ojala. ”Yhtiö on erittäin kiinnostavassa vaiheessa, merkittävän kasvun kynnyksellä. Kaiken kaikkiaan kysymyksessä on miljardien eurojen arvoinen markkina, jossa Hydrolinen ratkaisujen kaltaisilla high-end-tuotteilla on paljon otettavaa.”
”Juuri Partnersilla on toimintamme kehittämiseen erittäin samankaltainen filosofia kuin meillä.  Meille on tärkeää myös se, että Juuri uskoo perheyhtiöihin ja on tottunut toimimaan niiden kanssa”, Hydrolinen hallituksen puheenjohtaja Jukka Laakkonen myötäilee. ”Rahoituksen lisäksi Juuri Partners tuo meille strategista osaamista toiminnan kansainväliseen laajentamiseen ja hallitustyöhön.”

Erottuvuutta tuotekehityksellä

Tänä vuonna 55-vuotista olemassaoloaan juhlivan Hydrolinen juuret ovat vahvasti Kuopion alueella, missä sijaitsee myös yhtiön pääkonttori. Kaikki yhtiön tuotekehitys sekä suurin osa tuotannosta tapahtuvat Siilinjärven tuotantolaitoksella.

Tuotekehitys onkin yhtiön vahva erottumistekijä ja ylpeyden aihe. Enemmistö alan globaaleista toimijoista valmistaa markkinalle suuren volyymin tuotteita, kun taas Hydroline on erikoistunut vaativien yläsegmentin ratkaisuiden tuottamiseen. Yhtiö tekee tiivistä tuotekehitysyhteistyötä asiakkaidensa rinnalla. Lisäksi sillä on jatkuvia kehityshankkeita yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa.

Yksi tuoteportfolion uusimmista lisäyksistä on LEO (Lifecycle Efficiency Online), etäluettava, IoT-teknologiaan perustuva sylinterimallisto. IoT-ulottuvuus mahdollistaa muun muassa ääriolosuhteissa käytettävien laitteiden ennakoivan huollon ja sitä myötä kalliiden tuotantoseisokkien välttämisen.

 

Lisätietoja:

Anita Ojala, partner, Juuri Partners Oy, puh. 040 826 2085, anita.ojala@juuripartners.fi

Mikko Laakkonen, toimitusjohtaja, Hydroline Oy, puh. 040 505 1625, mikko.laakkonen@hydroline.fi

Jukka Laakkonen, hallituksen puheenjohtaja, Hydroline Oy, puh +358 40 709 6117, jukka.laakkonen@hydroline.fi

 

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Rahastoa hallinnoi Juuri Partners Oy. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1962 Kuopiossa, ja työllistää tällä hetkellä noin 250 henkilöä. Hydrolinen asiakkaat ovat maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia aloillaan. Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Siilinjärvellä ja Puolan Stargardissa. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli noin 36 miljoonaa euroa.

Juuri Partners Destacleanin vähemmistöomistajaksi – kiertotalousyhtiö tähyää maailmalle kehittämänsä Puukivi-materiaalin avulla

Tiedote 12.5.2017

Destaclean Oy konseptoi rakennusjätteen käsittelyn, kierrätyksen ja hyödyntämisen uudelleen. Yhtiön kehittämä Puukivi tarjoaa innovatiivisen ratkaisun myös betonirakentamisen ympäristöhaasteisiin. Jatkossa toiminta kasvaa PK-yritysten kehittämiseen keskittyvän pääomasijoitusyhtiö Juuri Partners Oy:n tullessa vähemmistöosakkaaksi.

Destaclean vie kiertotalouden konseptillaan rakennusjätteen kierrätyksen uudelle, konkreettiselle tasolle. Yhtiö on tuonut markkinoille myös ainutlaatuisen betoniteknologiaan perustuvan innovaation: Destacleanin kehittämä ekologinen Puukivi-komposiittimateriaali on otettu erinomaisesti vastaan, ja sen hyödyntämis- ja lisensointimahdollisuudet ovat merkittävät myös kansainvälisellä tasolla. Yhtiöllä on tällä hetkellä ainoana Suomessa kierrätyspuusta valmistetun puukuidun ”end of waste” -ympäristölupa, mikä mahdollistaa Puukivi -tuotteiden kaupallisen valmistuksen. Vahvasti kasvava yhtiö on valinnut kehityskumppanikseen ja osakkaakseen nyt allekirjoitetun kaupan myötä PK-yrityksiin sijoittavan pääomasijoitusrahaston Juuri Rahasto I Ky:n, jota hallinnoi Juuri Partners Oy. Destacleanin nykyiset pääomistajat Reino Partanen ja Matti Hallinen jatkavat yhtiön enemmistöomistajina nykyisissä tehtävissään.

”Juuri Partnersin mukaantulo varmistaa meille nykyistä nopeamman kasvun ja tuotekehityksen. Nyt tehty järjestely mahdollistaa Destacleanin ainutlaatuisen yritysyhteistyöhön perustuvan palvelumallin yhä voimakkaamman kehittämisen yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Samalla saamme strategista ja operatiivista osaamista Puukivi-konseptin tuotesovellusten edelleen kehittämiseen ja kaupallistamiseen sekä Juuri Partnersin kanssa yhdessä laatimamme kasvustrategian toteuttamiseen”, linjaa Destacleanin hallituksen puheenjohtaja Reino Partanen.
”Destaclean sopii erinomaisesti Juuri Rahaston sijoitusstrategiaan”, sanoo Juuri Partnersin toimitusjohtaja Samuli Sipilä. ”Yhtiön kasvupotentiaali on merkittävä, sillä rakennusjätteen aito kierrättäminen on Suomessa alkuvaiheessa. EU:n jätedirektiivi edellyttää, että vuoteen 2020 mennessä rakennusjätteestä tulisi kierrättää maa- ja kiviainekset pois lukien 70 %. Suomi yltää toistaiseksi vasta noin 40 prosentin kierrätysasteeseen.”

Pitkälti integroitu kierrätysprosessi

Vuonna 1998 perustettu Destaclean Oy lähestyy rakennusjätteen käsittelyä kiertotalouden näkökulmasta. Tavoitteena on minimoida loppusijoitukseen päätyvän jätteen määrä ja hyödyntää markkinoilla uusia innovatiivisia kierrätysmateriaaleja ja -tuotteita. Yhtiö on kehittänyt rakennusjätteen vastaanottoon, lajitteluun, prosessointiin ja edelleen hyödyntämiseen pitkälle integroidun Destaclean®-konseptin. Destacleanin materiaalien kierrätysasemat sijaitsevat Helsingissä ja Tuusulassa. Yrityksen kierrätystuotetehdas on Hyvinkäällä. Tarkoitus on laajentaa toimintaa myös muualle Suomeen. Juuri Partnersin investoinnin avulla Tuusulaan Kelatien teollisuusalueelle rakennetaan moderni raaka-ainetehdas, jonka on määrä olla tuotantovalmiina v. 2018 aikana.

Puukivi herättää kiinnostusta

Destacleanin ensimmäinen kaupallinen tuoteinnovaatio on ympäristörakentamiseen soveltuva Puukivi. Puukivi on betoniteknologiaan perustuva komposiitti, joka sisältää kierrätyspuumurskeesta valmistettua puhdasta puukuitua.

Tuotteelle on todellista tilausta: betoni on maailman käytetyin rakennusaine, ja sen valmistus aiheuttaa noin viisi prosenttia kaikista hiilidioksidipäästöistä. Kun 20–60 % koko betonimassan tilavuudesta korvataan kierrätysmateriaalina syntyneellä puukuidulla, ympäristövaikutukset vähenevät lähes samassa suhteessa. Puukivestä voidaan valmistaa eri käyttötarkoituksiin soveltuvia ekologiasia tuotteita, joiden ominaisuuksina voi olla sitkeys, keveys, äänen eristävyys, työstettävyys ja kestävyys.  Myös Puukiven sementti on korvattavissa suurelta osin masuunikuonalla ja puutuhkalla. Tällöin Puukiven kierrätysaste on yli 90 %.

”Tällä hetkellä Puukiveä käytetään piha-alueiden rakentamiseen, ja materiaalin käyttö on voimakkaasti tulossa myös laajemmin infra- ja aluerakentamiseen kuten meluseinämien ja pehmeikkölaattojen rakennusaineeksi. Ympäristöystävällisyyden arvostaminen rakentamisessa on mielenkiintoinen ja erityisen kasvava trendi, jonka myötä kiinnostus Puukiveä kohtaan on noussut voimakkaasti. Käymme keskusteluja myös tuotteen kansainvälisestä lisensoimisesta. Kyselyjä asiasta on tullut Keski-Euroopasta ja jopa Kiinasta asti”, Destacleanin toimitusjohtaja Kimmo Rinne kertoo.

Destaclean kehittää jatkuvasti uusia tuotteita rakennusjätteen kierrätysasteen maksimoimiseksi. Koevalmistukset ovat osoittaneet, että sekalaisesta rakennusjätteestä erotetut jakeet soveltuvat hyvin myös muovikomposiittien valmistukseen.

Lisätietoja:

Samuli Sipilä, toimitusjohtaja, Juuri Partners Oy, puh. 040-771 1764, email: samuli.sipila@juuripartners.fi

Reino Partanen, hallituksen puheenjohtaja, Destaclean Oy, puh. 045-77502600, email: reino.partanen@destaclean.fi

Kimmo Rinne, toimitusjohtaja, Destaclean Oy, puh. 040-195 9971, email: kimmo.rinne@destaclean.fi

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Rahastoa hallinnoi Juuri Partners Oy. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Destaclean Oy on v. 1998 perustettu yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen rakennus- ja pakkausmateriaalien kierrätykseen erikoistunut kasvuyritys, joka edistää jätelain mukaista materiaalien kierrätystä vastaanottamalla ja lajittelemalla jätteitä sekä kehittämällä kierrätysmateriaaleja ja -tuotteita Destaclean®-konseptilla.  Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä. Liikevaihto on 8,5 M€ ja yritys työllistää vakituisesti noin 40 henkilöä, joista yrityksen omaa henkilöstöä on 18. Destaclean Oy on Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:n jäsenyritys.

Kas-Telineet Oy ostaa Virberg Oy:n sääsuojausliiketoiminnan

Tiedote 2.3.2017

Juuri Rahasto I Ky:n salkkuyhtiö Kas-Telineet Oy vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla ostamalla Virberg Oy:n sääsuojausliiketoiminnan.  Samassa yhteydessä Virbergin myyntijohtajasta Karl Bergströmistä tulee Kas-Telineiden johtoryhmän jäsen, ja Virbergin työntekijät siirtyvät Kas-Telineiden palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Virbergin liikevaihto vuonna 2016 oli yli 1 miljoonaa euroa.

Kas-Telineet on suomalainen rakennuspalveluyhtiö, joka tavoittelee vahvaa kasvua asiakaslähtöisellä palvelukonseptilla rakennustelineissä ja sääsuojauksessa. Yhtiö hakee kasvua myös digitaalisuudesta uudella 3D-mallinnuksiin perustuvalla, pilvipohjaisella suunnittelupalvelulla, joka tarjoaa mahdollisuuden tehokkaammin ja havainnollisemmin suunnitella asiakkaiden tarpeiden mukaisia kustannustehokkaita telineratkaisuja.

”Tavoitteenamme on rakentaa Suomen paras telinealan yritys, joka perustuu yrityksemme intohimoon palvella asiakkaitamme sekä teknologian hyödyntämiseen asiakaskokemuksen luomisessa. Virbergin henkilöstö ja erityisesti Karl Bergström tukevat tätä tavoitetta erinomaisesti, koska heillä on hyvin samantapainen toimintamalli ja kulttuuri kuin Kas-Telineillä”, toteaa Kas-Telineiden toimitusjohtaja Kari Rantakoski.
”Nyt toteutettu yritysosto tukee erinomaisesti Kas-Telineiden tavoitetta kasvaa merkittäväksi sääsuojayritykseksi pääkaupunkiseudulla. Asiakkaiden kiinnostus Kas-Telineiden omaan pilvipohjaiseen 3D-mallinnuksiin perustuvaan suunnittelupalveluun on merkittävää, ja nyt toteutetulla yrityskaupalla Kas-Telineet vahvistaa kykyään vastata tähän kysyntään”, kommentoi Juuri Partners Oy:n partner Tapani Varjas.

Lisätietoja: Tapani Varjas, partner, Juuri Partners Oy, p. 040 5555758

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Pertti Korhonen Juuri Partnersin hallituksen jäseneksi

Tiedote 16.2.2017

Juuri Rahasto I Ky:n hallinnointiyhtiö Juuri Partners Oy:n 16.2.2017 pidetty varsinainen yhtiökokous on nimittänyt Pertti Korhosen hallituksen jäseneksi. Juuri Partnersin hallituksessa puheenjohtajana jatkaa Jukka Hienonen sekä jäseninä Jouni Heinonen, Vesa Silaskivi ja Samuli Sipilä.  Juuri Partnersin hallituksessa Juuri Rahasto I perustamisesta lähtien toiminut Pertti Karjalainen on ilmoittanut, ettei hän ole ajankäytöllisistä syistä käytettävissä hallitustyöskentelyssä jatkossa.

Pertti Korhonen on toiminut mm. toimitusjohtajana Outotec Oyj:ssä ja Elektrobit Group Oyj:ssä sekä Nokia Oyj:n johtokunnassa teknologiajohtajana. Lisäksi hän toimii tällä hetkellä mm. DNA Oyj:n hallituksen puheenjohtajana. Hänellä on laajaa ja monipuolista kokemusta muun muassa voimakkaasti kasvavien liiketoimintojen johtamisesta, teknologiateollisuudesta, digitaalisuudesta sekä yritysvastuukysymysten strategisesta johtamisesta.  Pertti Korhosen tausta ja osaaminen tuovat erinomaisen näkökulman Juuri Partnersin hallitustyöskentelyyn sekä Juuri Rahasto I:n potentiaalisten kohdeyritysten arviointiin ja salkkuyhtiöiden kehittämiseen.  

”Olen tuntenut Pertti Korhosen jo vuosien ajan. Eteenpäin katsovana ja innostavana henkilönä hän on erittäin tervetullut jäsen Juuri Partnersin hallitukseen” toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen.
”Juuri Partners on tuonut uuden, tuoreen tavan rahoittaa ja kehittää suomalaisia yrittäjävetoisia pk-yrityksiä. Olen innostunut, että pääsen antamaan kokemukseni valikoituneiden kasvuhakuisten Juuri Rahaston kohdeyritysten käyttöön”, toteaa Pertti Korhonen.

Juuri Partnersin hallitus ja henkilöstö kiittävät lämpimästi Pertti Karjalaista hänen arvokkaasta panoksestaan Juuri Partnersin hallitustyöskentelyssä, Juuri Partnersin sijoitustiimin sparraamisessa sekä tuesta Juuri Rahasto I:n keräämisvaiheessa.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Juuri sijoittaa talouden automaation osaajaan Attidoon

Tiedote 2.12.2016

Attido on saanut merkittävän sijoituksen suomalaiselta Juuri Partnersilta kansainvälisen kasvun tueksi. Yhtiön uudet ratkaisut auttavat yrityksiä taloushallinnon tehostamisessa ja parantavat raportoinnin tarkkuutta automatisoimalla taloushallinnon rutiineja ja vapauttamalla resursseja korkeamman lisäarvon työhön. Attido sai lokakuussa myös Tekesin kansainvälistymiseen suunnatun rahoituksen.

Vuonna 2001 perustettu Attido on kasvanut toiminnanohjausjärjestelmien erityisosaajasta taloushallinnon ohjelmistorobotiikkaan pohjautuvien automaatioratkaisuiden tarjoajaksi. Yhtiö on viime vuosien aikana kehittänyt omia taloushallinnon automaatiotuotteita, jotka tehostavat rutiineja, säästävät kustannuksissa ja vapauttavat resursseja korkeampaa lisäarvoa tuottavaan työhön. Talouden automaation ennustetaan kasvavan toimialana kansainvälisesti yli 50 prosentin vuosivauhdilla.

"Yritysten kuukausittaisista, kvartaalittaisista tai tilinpäätöksessä tehtävistä rutiineista jopa 50% voitaisiin automatisoida. Korvaamalla käsintehtyjä työvaiheita automaatiolla paitsi tehostetaan taloushallintoa, myös vastataan yhä kasvavaan taloushallinnon sääntelyyn ja läpinäkyvyyden vaatimuksiin", kertoo Attidon toimitusjohtaja Marko Voutilainen.

Talouden automaatio on nuori, muotoutumassa oleva toimiala. Suomessa Attido on selkeä markkinajohtaja kauden katkojen automaatiossa. Kansainvälisesti sen kilpailijat ovat vasta syntyneet – pääasiassa Yhdysvaltoihin. Globaalisti markkinan on arvioitu olevan noin 17 miljardia dollaria.

Juuri Partners mahdollistaa kansainvälisen kasvun

Attidon liiketoiminta rakentuu vahvaan taloushallinnon, toiminnanohjausjärjestelmien ja analytiikan osaamiseen. Nyt kehitetyillä talouden automaatiotuotteilla, eMemolla ja eClosella uskotaan olevan merkittävää kysyntää voimakkaasti etenevässä taloushallinnon modernisoinnissa.

"Taloushallinnon automaatio, robotiikka ja analytiikka ovat erittäin ajankohtaisia informaatioteknologian kasvualueita. Haluamme paitsi olla tässä kasvussa mukana, myös omalta osaltamme tukea yhtiön kasvua kansainväliseksi huippuosaajaksi. Lisäksi meitä innostaa yhtiön erinomainen asiakaskunta ja tunnustettu osaaminen tietojärjestelmien konsultoinnissa ja kehittämisessä", toteaa Juuri Partnersin partner Tapani Varjas.

Taloushallinnon automaatioratkaisuiden kehittäminen on tarkoittanut Attidolle merkittävää muutosprosessia, jossa vahvan palveluliiketoiminnan rinnalle tuodaan voimakkaasti skaalautuva tuoteliiketoiminta.

"Olemme aina menestyneet hyvien työntekijöidemme ansiosta. Työntekijämme tulevat olemaan menestyksen edellytys jatkossakin. Meillä on Suomessa reilut 100 ammattilaista ja Latviassa 15. Juuren mukaantulo auttaa meitä kehittämään toimintaamme voimakkaasti ja rekrytoimaan kymmeniä uusia osaajia mahdollistamaan tulevaisuuden kasvun. Haluamme olla toimialan halutuin työpaikka ja tämän eteen teemme paljon töitä", kertoo Voutilainen.
"Omien tuotteiden kaupallistaminen kansainvälisesti on merkittävä haaste suomalaisille ohjelmistotaloille. Olen iloinen voidessani omalla kokemuksellani tukea Attidoa kansainvälisille markkinoille pääsemisessä", toteaa Attidon hallitukseen järjestelyn yhteydessä tuleva Esa Korvenmaa.

Lisätietoja:

Marko Voutilainen, toimitusjohtaja, Attido Oy, puh 040 843 3290
Tapani Varjas, partner, Juuri Partners Oy, puh 040 555 5758

 

Attido kehittää yli 15 vuoden kokemuksella ratkaisuja, jotka vapauttavat yritysten ajan oleelliseen tehostamalla työn ja päätösten tekemistä arjen rutiinitehtäviä ja prosesseja automatisoimalla. Yhtiöllä on erinomainen maine taloushallinnan ja toiminnanohjausjärjestelmien sekä analytiikkaratkaisujen kehittämisessä ja ylläpidossa. Attidolla on pitkäaikaisia asiakassuhteita johtavien suomalaisten yritysten, julkishallinnon yksiköiden ja ammattiyhdistysten kanssa, ja se tunnetaankin asiakkaidensa keskuudessa poikkeuksellisesta palveluasenteestaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 10 miljoonaa euroa ja sillä on yli 100 työntekijää Suomessa ja Latviassa. Yhtiö on pääosin avainhenkilöidensä omistama.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Siivouspalveluyhtiö N-Clean vahvistaa kasvua Juuri Partnersin sijoituksella

Tiedote 10.8.2016

Siivouspalveluihin erikoistunut turkulainen perheyhtiö N-Clean on saanut merkittävän sijoituksen suomalaisiin PK-yrityksiin keskittyvältä Juuri Partnersin Juuri Rahasto I Ky:ltä. Laajemman omistuspohjan lisäksi N-Clean saa lisäresursseja yhtiön kehittämiseen ja kasvuun. Tällä hetkellä yhtiö työllistää tytäryhtiöineen lähes 1 300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluissa Suomessa ja Ruotsissa.

Helena ja Rauno Nurmen sekä yhtiön varatoimitusjohtaja Suvi Kuusiston omistamalla perheyritys N-Cleanillä on yli kymmenen vuoden kokemus siivousalasta. Yhtiö keskittyy hotellien ja risteilyalusten lisäksi liiketiloihin, kiinteistöyhtiöihin, toimistoihin sekä kauppakeskuksiin ja lomahuoneistoihin. N-Cleanin kasvun perustana on vahva keskittyminen korkean palvelutason vaativiin asiakassegmenteihin.

”Juuri Partners antaa lisäresursseja yhtiön kehittämiseen, jotta pystymme palvelemaan asiakkaita jatkossakin laadukkaasti. Tavoitteenamme on kasvaa Suomen merkittävimmäksi toimijaksi valituissa palveluissa. Juuri Partners tuo meille yhä laajempaa osaamista yhtiömme taustajoukkoihin. Uskon heidän ammattitaitonsa strategian ja hallinnon kehittämisessä tuovan meille voimavaroja kehittää perheyhtiötämme oikeaan suuntaan”, toteaa N-Cleanin toimitusjohtaja Rauno Nurmi.

N-Cleanin vahvuuksia alalla ovat asiakaslähtöisyys ja voimakas keskittyminen siivousprosessien kehittämiseen. Tästä esimerkkinä on yhtiön oma toiminnanohjausjärjestelmä, joka edesauttaa takaamaan laadukkaan työn vaativissa kohteissa. Lisäksi N-Clean panostaa vahvasti oman henkilöstönsä koulutukseen ja työhyvinvointiin. Toimialalle tyypillisestä suuresta henkilöstövaihtuvuudesta huolimatta yhtiön henkilöstö on arvioinut oman työtyytyväisyytensä korkealle.

”Siivousala on kiinni ihmisten laadukkaasta kädenjäljestä. Uskomme, että tämä syntyy hyvästä yhteistyöstä ja ammattitaitoon panostamisesta. Toimimme myös monille työntekijöille ponnahduslautana työelämään, ja olemme halunneet panostaa tähän monin eri tavoin esimerkiksi kiinnittämällä huomiota perehdyttämiseen ja kouluttamiseen. Juuri Partnersin mukaantulo omistajaksi mahdollistaa meille vahvemman kasvun ja se vaatii lisäresursseja eli rekrytointeja”, kertoo Nurmi
”N-Clean on saavuttanut erinomaisen markkina-aseman omassa segmentissään hotelli- ja risteilyalussiivouksessa asiakaslähtöisen toimintatapansa ansiosta. Yhtiön tapa toimia ja vahva markkina-asema ja osaava johto mahdollistavat orgaanisen kasvun. Olemme erittäin iloisia saadessamme olla mukana tukemassa N-Cleanin kehittämistä yhdessä Nurmen perheen kanssa”, kommentoi Juuri Partnersin partneri Anita Ojala.

Juuri Partners on rahoittaja, joka toimii aktiivisena vähemmistöomistajana suomalaisissa pk-yrityksissä. Juuri Partners tarjoaa kohdeyritykselle rahoituksen lisäksi yhtiön partnereiden verkostot ja osaamisen.

“Tavoitteenamme on löytää 10–15 kehitys- ja kasvukykyistä suomalaista yritystä. Olemme tyytyväisiä siihen, että pääsemme nyt sijoittamaan hieman suuremman kokoluokan yhtiöön. Olemme kiinnostuneita kasvuhakuisista vakiintuneista yhtiöistä, joiden liikevaihto on 5-50 miljoonaa ja joiden tuote tai palvelu on lähtökohdiltaan kunnossa”, kertoo Juuri Partnersin partneri Anita Ojala.

 

Lisätietoja:

Rauno Nurmi, toimitusjohtaja, N-Clean Oy, puh 040 730 1563

Anita Ojala, partner, Juuri Partners Oy, puh 040 826 2085

N-Clean Oy on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys, joka toimii valtakunnallisesti Suomessa, ja sen tytäryhtiö N-Clean Ab Tukholmassa Ruotsissa. Yritys työllistää lähes 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluissa. N-Cleanillä on kotimaassa vahva markkina-asema erityisesti hotelli- ja risteilyalussiivouksessa. N-Cleanin liikevaihto 2015 päättyneellä tilikaudella oli 24 miljoonaa euroa.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

 

Luontaistuotemarkkinan menestyjä Valioravinto Oy tekee sukupolvenvaihdoksen Juuri Rahaston tukemana

Tiedote 26.4.2016

Suomen vanhimman luontaistuotealan yrityksen, alansa johtaviin yhtiöihin lukeutuvan Oy Valioravinto Ab:n omistajat ovat päättäneet tehdä sukupolvenvaihdoksen. Nykyiset pääomistajat, perustajasuvun toinen polvi Harri, Anneli ja Olavi Pomoell siirtävät toiminnan kolmatta sukupolvea edustavalle Kim Pomoellille. Kumppanina prosessissa toimii PK-yrityksiin sijoittava Juuri Partners Oy, joka turvaa rahoituksellaan ja strategisella osaamisellaan hallitun sukupolvenvaihdoksen. Valioravinnon suosittuihin tuotemerkkeihin kasvavassa terveystuotekategoriassa kuuluvat muun muassa Carmolis-tuoteperhe ja Omega 7 -tuoteperhe. 

Vuonna 1960 apteekkari Bertil Pomoellin Pietarsaaressa perustaman Valioravinnon liiketoiminta on ollut pitkään menestyksekästä, mikä tarjoaa erinomaisen pohjan toiminnan kehittämiselle ja kasvattamiselle Suomessa myös uuden johdon alaisuudessa. Luontaistuotteiden kysyntä on terveystrendin myötä jatkuvassa kasvussa.

”Valioravinto on läpi historiansa perustanut toimintansa korkeaan laatuun, vahvaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen, turvallisuuteen sekä luotettavuuteen. Nämä ovat toiminnan kulmakiviä myös jatkossa. Panostamalla innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen pystymme tulevaisuudessakin uudistamaan erittäin monipuolista luontaistuotevalikoimaamme vastaamaan kasvavien markkinoiden muuttuviin tarpeisiin”, sanoo Valioravinto Oy:n uusi toimitusjohtaja ja enemmistöomistaja Kim Pomoell.

Yhtiön aikaisemmat pääomistajat antavat omistuksenvaihdoksessa täyden tukensa uudelle johdolle. Aiempi toimitusjohtaja Harri Pomoell tarjoaa jatkossa merkittävää toimialaosaamistaan uuden johdon tueksi ja toimii yhtiön hallituksessa.

”On mukava nähdä, että pitkää elämäntyötämme tulee jatkamaan toisaalla menestyksekkään uran rakentanut ja monipuolista osaamista yhtiöön tuova uuden sukupolven johtaja. Panostuksemme vahvoihin tuotebrändeihimme, kuten Omega 7 -tyrniöljy, Carmolis, Kyolic, Kelasin ja KarpalLact, jatkuu ja kehittyy nyt uusilla innovatiivisilla tavoilla. Uskon voimakkaasti, että nyt toteuttava järjestely on kaikkien Valioravinnon asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstön kannalta erinomainen ratkaisu ”, Harri Pomoell iloitsee.

Juuri Partners toimii uuden johdon yhteistyökumppanina sekä yhtiön strategiatyössä että operatiivisessa liiketoiminnan kehitystyössä.

”Onnistunut sukupolvenvaihdos on haastava prosessi. Juuri Partners pystyy tarjoamaan Valioravinnolle vankkaa osaamista ja rahoitusta vaihdoksen hallittuun toteuttamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ihmisten kiinnostus ravinnon terveysvaikutuksia kohtaan kasvaa ja samalla halutaan yhä nopeampia tuloksia oman hyvinvoinnin kehittämisessä. Nämä kuluttajakäyttäytymisen megatrendit yhdistettynä Valioravinnon vahvoihin tuotteisiin, tuotekehitykseen ja sitoutuneeseen uuteen johtoon tekevät yhtiöstä mielenkiintoisen ja erinomaisesti Juuri Rahaston sijoitusstrategiaan sopivan kohteen”, toteaa partner Markus Einiö Juuri Partners Oy:stä.

Valioravinnolla on pitkä historia luontaistuotteiden valmistajana, tuotekehittäjänä, lääketehtaana ja tukkukauppana. Lisäksi Valioravinto harjoittaa luontaistuotteiden maahantuontia ja vientiä sekä sopimusvalmistusta. Oman tuotekehitystoiminnan lisäksi Valioravinto on osakkaana useissa terveysvaikutteisten elintarvikkeiden ja ravintolisien tuotekehitykseen ja tutkimukseen keskittyvissä yrityksissä.

Lisätietoja:

Kim Pomoell, toimitusjohtaja, Oy Valioravinto Ab, puh 0400 855013

Markus Einiö, partner, Juuri Partners Oy, puh 050 5946363

Valioravinto Oy on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä. Se harjoittaa tuotanto- tuotekehitys- ja tukkukauppatoiminnan lisäksi myös maahantuontia, ja vientiä sekä sopimusvalmistusta. Yhtiön kotipaikka on Pietarsaari ja se toimii maanlaajuisesti myyntikanavinaan luontaistuotealan erikoiskaupat, apteekit sekä päivittäistavarakaupat. Yhtiön liikevaihto on noin 8,6 miljoonaa euroa ja sillä on yli 20 työntekijää.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Juuri Rahasto vauhdittaa leikkivälinevalmistaja Puuha Groupin kasvua

Tiedote 19.4.2016

PK-yrityksiin sijoittava Juuri Rahasto I Ky lähtee leikkivälinevalmistaja Puuha Group Oy:n rahoituskumppaniksi. Kyseessä on noin vuosi sitten toimintansa aloittaneen pääomasijoitusyhtiö Juuri Partners Oy:n hallinnoiman Juuri Rahaston toinen sijoitus. Juuri Rahasto tukee turkulaisen Puuha Groupin liiketoimintaa ja asiakaslähtöistä toimintamallia sekä vahvistaa yhtiön mahdollisuuksia panostaa vientiin.

Puuha Group on maan johtavia lasten leikki-, liikunta- ja ulkoiluvälineiden valmistajia, joka on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Yhtiön liikevaihto on moninkertaistunut viimeisen neljän vuoden aikana nykyiseen noin viiden miljoonan euron tasoon. Yritys palkittiin 19.4.2016 vuoden turkulaisena kasvuyrittäjänä Entrepreneurial Spirit of Turku – kilpailussa. Puuha Groupin tavoitteena on laajentua myös valikoiduille markkinoille ulkomailla. Yhtiöllä on lisenssisopimus Muumi-hahmojen käyttämisessä leikkipaikkavälineissä Suomessa ja sen lähialueilla sekä Japanissa, mikä antaa vahvan tuen viennin vauhdittamisessa.

”Yhteistyömme mahdollistaa Puuha Groupin kasvun ja vahvistaa hyvin alkanutta omaa toimintaamme uutena ja erilaisena kasvurahastona. Markkinoilla on selvä tarve kaltaisellemme toimijalle. Kotimaisilla yritysrahoitusmarkkinoilla on niukasti vaihtoehtoja pankkien ja perinteisen, enemmistökauppaan perustuvan pääomarahoituksen lisäksi”, sanoo Juuri Partnersin toimitusjohtaja Samuli Sipilä.
”Edellytyksemme kasvuun ja kansainvälistymiseen ovat entistä paremmat saamamme lisärahoituksen ansiosta. Juuri Partners on aktiivinen vähemmistöomistaja, jonka verkostoista ja osaamisesta odotamme saavamme paljon lisätukea”, sanoo Puuha Groupin toimitusjohtaja Marko Mäkelä.
Mäkelä muistuttaa, että lasten ylipaino ja muut liikkumattomuuteen liittyvät terveysongelmat yleistyvät jatkuvasti.  ”Kyseessä on globaali ongelma, jonka taustalla on kännyköiden ja tablettien liiallinen käyttö. Lapset ja nuoret on saatava taas innostumaan ulkona liikkumisesta. Siihen kaivataan uusia ja erottuvia tuote- ja palveluvaihtoehtoja”, hän toteaa.
 

Pankkien ja perinteisten pääomasijoittajien välimaastossa

Juuri Partners on rahoittaja, joka toimii aktiivisena vähemmistöomistajana suomalaisissa pk-yrityksissä. Yritys on uudenlainen toimija, joka sijoittuu pankkien ja perinteisten pääomasijoittajien välimaastoon. Juuri Partnersista kohdeyritys saa rahoituksen lisäksi käyttöönsä myös partnereiden verkostot ja osaamisen.

“Tavoitteenamme on löytää 10–15 kehitys- ja kasvukykyistä suomalaista yritystä. Olemme kiinnostuneita vakiintuneista yhtiöistä, joiden tuote tai palvelu on lähtökohdiltaan kunnossa ja jotka ovat muutoksen edessä”, sanoo Juuri Partnersin toimitusjohtaja Samuli Sipilä.

 

Lisätietoja:

Marko Mäkelä, toimitusjohtaja, Puuha Group Oy, puh 0400 477449

Samuli Sipilä, toimitusjohtaja, Juuri Partners Oy, puh 040 7711 764

Juuri Rahasto I Ky on uusi suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Puuha Group Oy on laadukkaita lasten leikkikenttävälineitä ja ulkokalusteita sekä niiden elinkaaripalveluita tarjoava yritys. Puuha Groupin tuotevalikoimaan kuuluu perinteisten leikkikenttävälineiden ja ulkokalusteiden lisäksi Muumi –ulkoleikkivälineet sekä ulkoliikuntavälineet. Tuotteiden suunnittelussa ja tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomioita kotimaisuuteen, laatuun, kestävyyteen ja käytettävyyteen.

Leivoimme talousjohtajan Juureen

Joni Mäkelä aloittaa maaliskuussa talousjohtajana Juuri Partnersin sijoitustiimissä.

Viimeksi Joni on toiminut talousjohtajana Cederroth Oy:ssä ja hänellä on 20 vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä kotimaisissa sekä ulkomaisissa yrityksissä. Aiemmin Joni on vastannut mm. taloushallinnosta, logistiikasta ja IT-funktioista sekä toiminut johtoryhmän jäsenenä. Juuri Partnersissa Joni vastaa kohdeyritysten talouden, hallinnon, raportoinnin ja järjestelmien kehittämisestä sekä sijoittajaraportoinnista.

 

Kas Telineet Oy ja Nordic Scaffold Oy yhdistävät liiketoimintansa

Lehdistötiedote 12.1.2016

Kas-Telineet ostaa Nordic Scaffoldin liiketoiminnan ja vahvistaa resurssejaan asiakkuuksien johtamisessa ja siltarakentamisessa

Kas-Telineet Oy ja Nordic Scaffold Oy yhdistävät liiketoimintansa ja Nordic Scaffoldin omistajasta Patrik Sarinkosta tulee Kas-Telineiden myynnistä vastaava johtaja ja osakas. Liiketoimintojen yhdistämisen myötä yhtiöt voivat tarjota asiakkailleen entistä kattavamman palvelukokonaisuuden.   

Nordic Scaffold on vuonna 2013 perustettu rakennustelineitä ja sääsuojausta tarjoava palveluyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 on noin 0,7 miljoonaa euroa, ja yhtiö kasvanut nopeasti korkeaan asiakastyytyväisyyteen tähtäävällä palvelukonseptilla. Nordic Scaffoldin perustajalla ja pääomistajalla Patrik Sarinkolla on vahva kokemus telinerakentamisesta ja sääsuojauksesta muun muassa siltarakentamisesta. Patrikin sitoutuminen Nordic Scaffoldin asiakassuhteiden hoitamiseen on nostanut yhtiön palveluiden kysyntää voimakkaasti, ja yhtiö pystyy yhdistymisen jälkeen paremmin palvelemaan kasvanutta asiakaskuntaansa osana suurempaa kokonaisuutta.

Kas-Telineet on suomalainen rakennuspalveluyhtiö, joka tavoittelee vahvaa kasvua asiakaslähtöisellä palvelukonseptilla rakennustelineissä ja sääsuojauksessa. Yhtiö hakee kasvua myös digitaalisuudesta uudella 3D-mallinnuksiin perustuvalla, pilvipohjaisen suunnittelupalvelulla, joka tarjoaa mahdollisuuden tehokkaammin ja havainnollisemmin suunnitella asiakkaiden tarpeiden mukaiset kustannustehokkaat telineratkaisut.

Juuri Rahasto I Ky tuli lokakuussa 2015 Kas-Telineiden kumppaniksi rahoittamaan ja tukemaan yhtiölle laaditun kasvustrategian toteuttamista. Nyt julkistettu järjestely tukee merkittävästi Kas-Telineiden kasvustrategian toteuttamista lisäämällä Kas-Telineiden teline- ja sääsuojauskalustoa sekä vahvistamalla yhtiön osaamista siltarakentamisessa ja asiakkuuksien johtamisessa.

”Nordic Scaffoldin liiketoiminnan hankinta sekä Patrikin osaaminen ja asiakasorientoituminen antavat Kas-Telineille mahdollisuuden palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin. Tavoitteenamme on rakentaa entistä asiakaslähtöisempi toimintamalli, joka perustuu yrityksemme intohimoon palvella asiakkaitamme sekä teknologian hyödyntämiseen asiakaskokemuksen luomisessa ”, toteaa Kas-Telineiden toimitusjohtaja Kari Rantakoski.  

”Olen todella innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan kehittämään Kas-Telineitä yhdessä sen nykyisen johdon ja omistajien kanssa. Yhtiöllä on kunniahimoiset tavoitteet liiketoiminnan kasvattamiseksi ja palvelukonseptin kehittämiseksi. Yhdistymisestä on merkittävää hyötyä molemmille yhtiöille ja niiden asiakkaille”, toteaa Nordic Scaffoldin toimitusjohtaja Patrik Sarinko.

 

Lisätietoja:

Kari Rantakoski, toimitusjohtaja, Kas-Telineet Oy, puh 0400 969396

Patrik Sarinko, toimitusjohtaja, Nordic Scaffold Oy, puh 044 0456006

Tapani Varjas, partner, Juuri Partners Oy, puh 040 5555758

 

KAS-Telineet Oy asentaa ja vuokraa rakennustelineitä ja sääsuojia sekä valaistusratkaisuja talojen rakennuksessa ja korjauksessa sekä teollisuudessa käytettäväksi. Yhtiön toimii mm. pääkaupunkiseudulla, Porissa, Vaasassa sekä yksittäisisä projekteissa laajemminkin Etelä-Suomessa.

Nordic Scaffold Oy suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja yksityisten teline- ja sääsuojaprojekteja. Yhtiöllä on vahvaa osaamista siltarakentamiseen liittyvissä teline- ja sääsuojaprojekteissa. Yhtiö toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla sekä yksittäisissä projekteissa laajemminkin Etelä-Suomessa.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Rahasto tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Juuri Rahasto I Ky on ylittänyt tavoitekokonsa

Tiedote 8.10.2015

Juuri Rahasto I Ky:n sijoittajapohja on jälleen laajentunut ja uuden sijoittajan myötä rahaston sijoitussitoumusten yhteismäärä on noussut 81,5 miljoonaan euroon. Rahaston sijoittajia ovat kotimaiset institutionaaliset sijoittajat sekä hallinnointiyhtiön avainhenkilöt. Tavoitekoon saavuttamisen jälkeen rahastoon ei haeta uusia sijoittajia.

Tavoitekoon saavuttaminen mahdollistaa Juuri Rahaston strategian täysipainoisen toteuttamisen sekä riittävät resurssit kohdeyhtiöiden kehittämiseen ja rahoittamiseen.

”Rahasto aloitti toimintansa maaliskuussa 2015, ja ensimmäisen puolen vuoden aikana sitä kohtaan osoitettu laaja kiinnostus on luonut hyvän pohjan rahaston strategian menestyksekkäälle toteuttamiselle. Kiinnostus on osoittanut, että tämänkaltaiselle rahastolle on todellinen tarve suomalaisessa pk-yrityskentässä”, Juuri Rahaston hallinnointiyhtiö Juuri Partners Oy:n toimitusjohtaja Samuli Sipilä iloitsee.

Rahastoon etsitään rahoituskohteiksi kasvuhakuisia vakiintuneita kotimaisia yrityksiä, jotka ovat liikevaihdoltaan noin 5–50 miljoonaa euroa. Pääomien lisäksi rahasto tarjoaa yrityksille tukea liiketoimintastrategian kirkastamisessa, rahoituskyvyn parantamisessa sekä johtamisen ja läpinäkyvyyden kehittämisessä.

Lisätiedot: Samuli Sipilä, toimitusjohtaja, Juuri Partners Oy, puh. 040 771 1764